Добре дошли в един от нашите уеб сайтове!

Уникалност, Прецизност, Модерен Дизайн, Качество, Гаранция!

 За периода от 2007 до момента, фирма Криста Ел успя да завоюва водещи позиции и спечели доверието на много клиенти на Българския и Източно европейския пазар като утвърден доставчик и директен патрньор на бранда “SWAROVSKI ELEMENTS™”. Компанията също е и Ексклузивен представител за България на няколко световно известни бижутерийни компании, изработващи висококачествени и авангардни модели бижута и аксесоари изключително и само с кристали Сваровски. Това са Брандовете: CRYSTAL EVOLUTION, FLORA SIMONI, CRYSTELA, STEEL DEALS, BIOPLAST.

Посещавайте редовно станицата ни във Facebook, за сте информирани какви томболи се теглят, награди се раздават и какви игри има активни в момента.

За всички поръчки над 60.00лв, подарък от гамата на Loreal, Garnier или Maybelline.

ПОДАРЪЦИ БЕЗ БРОЙ

Всички колекции се отличават с уникалност, прецизност, модерен дизайн и качествени материали използвани за изработката им: Сребро /проба 925/ с покритие от родий, Медицинска стомана/L 316/, Титаний, Perspex /кристален акрил/, екзотичното Палмово и Розово дърво - Палисандър, метали с родиево и златно покритие, без съдържание на никел. Кристалните елементи са Сваровски, които са ръчно инкрустирани върху всеки модел с голяма прецизност и акуратност по специални технологии. Всички бижута и аксесоари са тествани в лицензирана лаборатория и имат Евросертофикат - Euro Safety Certificate за безопасност.

За колегите интересуващи се от всичко на тема кристали Сваровски и тяхното приложение, постояно организираме безплатни семинари и презентации. Това е първия в България "Made with Swarovski Elements™" B2B Клуб.! Научете какви нови пазарни възможности можете за развиете, да наложите нови продукти, да въведете нов стил и нов формат чрез на влагане на кристали от огромната продуктова гама на Swarovski Elements!

 

Други наши сайтове : www.crystalsdreams.net:  www.crystalmystique.eu;

www.crystalsdreams.eu;  www.boxbg.eu;